Cesta Hvězdného semena

Evoluce lidstva

Jedinečný online prožitek s Kryonem a Alcazarem

Přidejte se k nám při Cestě Hvězdného semena!

Video Poster Image

Toto je vzácná příležitost plynutí moudrosti Ducha skrze Kryona i Alcazara, při které budeme sdílet nejen hluboké pochopení a perspektivu na Arše lidské existence, ale také energetickou podporu skrze meditace Hvězdné brány, které budou energetizovat každého jednotlivce a kolektivně vyzařovat energie nové, vyšší reality do morfického pole lidstva.

 

 

Dříve nahrané živé vysílání  3. června  - tři 90minutové sekce

“Když je systém daleko od rovnováhy, malé ostrůvky koherence v moři chaosu mají schopnost povznést celý systém do vyššího řádu.” - Illya Prigogine

 

“Nyní nastal čas, okno obrovské příležitosti, abyste navrhli vyšší realitu. Čas sejít se coby Jeden, abyste projektovali budoucnost, kde láska, úcta a hojnost jsou klíčovými rysy životů vás všech.” - Alcazar

Odkud jsme přišli


Všichni jste věčnými bytostmi - na cestě zkoumání a evoluce. Přišli jste z hvězd před mnoha tisíci lety… Osvícené bytosti přicházející, aby zažily dualitu ve 3D realitě zde na Zemi.

Vaše vědomí se ponořilo do nižších frekvencí, kterým nyní říkáte doba temna, a v těch nejvíce nedávných životech jste se kolektivně rozhodli své vědomí opět pozvednout.

Kde jsme teď


Jak vědomí narůstá, manipulace a kontrola, která byla ukryta pod povrchem, je nyní odkrývána.


Lidstvo se nachází v kritickém bodě. Dosud nikdy jste nebyli celosvětově v situaci jako je tato.


Vědomí se dožaduje změny - konec starých způsobů pouhého přežívání. Toto celosvětové uzavření je příležitostí dožadovat se a vytvářet nový potenciál.

Kam směřujeme


Je na těch s vyšším uvědoměním, aby vnesli soustředěný záměr do nové reality, která může být na Zemi stvořena.


Kryon a Alcazar odhalí vyšší perspektivu možností naší nové budoucnosti - a důležitost každého z nás při vytváření vyšší reality zde na Zemi.


Je načase představit si budoucnost, kde je o každého postaráno a kde jsou všichni ctěni a respektováni. Kde se rozpouštějí hranice mezi lidmi a zeměmi, kde se dělíme o hojnost a přetékáme kreativitou!

Plodná půda pro nová zlepšení

“To, co vnímáte jako chaos, je plodná půda pro nová zlepšení. Osobní, společenská a celosvětová. Zveme vás, abyste se podíleli na úplně nové úrovni pochopení. A na základě toho jste vytvářeli svou novou realitu.


Zlepšení (inovace) může znamenat vnesení světla do technologií, které už jsou dostupné, a možnost jejich sdílení, protože nyní už je načase. Sdílení, které předtím nebylo možné kvůli různým mechanismům kontroly a ovládání.” - Alcazar

Přidejte se k nám při Cestě Hvězdného semena!

Nahráno ve středu 3. června 

Naším záměrem je sdílet tuto moudrost se světem. Aby byly tyto prožitky více přístupné těm zemím i jednotlivcům, kteří nyní čelí finanční výzvě, vytvořili jsme i levnější variantu, abyste si mohli zaplatit tento program. Prosím věnujte okamžik tomu, že se vyladíte, než se rozhodnete zvolit si úroveň, na jaké byste chtěli podpořit jak práci Kryona, tak Hvězdné brány!

$33

Jednorázová platba

  • Přehrání video záznamu
  • Sady MP3 nahrávek
Zaregistrujte se zde!

$11

Jednorázová platba

  • Přehrání video záznamu
  • Sady MP3 nahrávek
Zaregistrujte se zde!

Prezentující

Lee Carroll Ph.D., první Kryonův channeler

Lee je znám po celém světě jako první Kryonův channeler a během deseti let byl poctěn sedmi pozvánkami do OSN, aby Kryona channeloval v budově OSN v New Yorku. Kryonovy semináře se odehrávají po celých USA a Kanadě, v západní Evropě, Izraeli, Rusku, Bulharsku, Polsku, Pobaltí a v mnoha zemích Jižní Ameriky. (V České republice poprvé vystoupil v roce 2018 a chystá se sem opět v září 2020.) V roce 2015 a 2016 uvedl prestižní Watkinsův časopis “Mind, Body, Spirit” (Mysl, tělo, duch) Leeho Carrolla jako jednoho ze “100 duchovně nejvlivnějších žijících osobností”. Více o Leem Carrollovi a Kryonově práci naleznete ZDE.

Prageet & Julieanne, Prožitek Hvězdné brány

Angličan Prageet je mezinárodně známý channeler, který s duchovním růstem pomáhá lidem již déle než třicet let. Společně se svým průvodcem, Alcazarem, navrhl a sestrojil Hvězdnou bránu, která pomáhá skupinám a jednotlivcům v procesu pochopení a sebepoznání - v procesu probuzení. Celý svůj život zasvětil pochopení, jak lidé fungují, jak nás ovlivňují emoce a nevědomá mysl a jak snadno vystoupit z těchto omezujících vzorců, u kterých cítíme, že nás omezují.

Julieanne se k projektu Hvězdné brány připojila v roce 2012 poté, co objevila své hluboké spojení s Hvězdnou bránou i průvodcem Alcazarem, kterého také channeluje. Původně zamýšlela studovat alternativní medicínu, nyní se zaměřila na osobní transformaci a rychlé sebeuzdravení skrze frekvence vysokých vibrací Hvězdné brány. Spolu s Alcazarem vyvinula Julieanne novou formu energetického sebeuzdravení známého coby Esence života, které nyní vyučuje ostatní po celém světě.

O prožitku Hvězdné brány

Krása Hvězdné brány spočívá v tom, že vytváří velmi silnou, ale zároveň velmi jemnou energii - mnoho úrovní energie, které jsou vyladěny na vás individuálně.

A toto vyladění - tato vibrace - vás podpoří v rozpuštění starých omezení, která už vám neslouží. Také vám bude asistovat při získání přístupu k tomu, čemu říkáme Supervědomí - vašemu skutečnému já - k zářivému světlu, které je ve vás ukryto.

Hvězdná brána je zde, aby vám pomohla objevit vaše Skutečné Já.

Není to těžká práce… Jednoduše se uvolníte do láskyplných, podpůrných energií, které vás propojují s mnoha průvodci a realitami mnoha dimenzí, které vám jsou dostupné, aby vám pomáhaly - pozvedaly vás - začaly vám ukazovat rozsáhlost této existence, dalece přesahující vše, co jste zažívali dříve.

Jonathon, Englan

“Myslím, že Hvězdná brána něco změnila, protože jsem nyní ve vyšší vibraci. Rozhodně zjišťuji, že každodenní věci u mne plynou MNOHEM snadněji a já získávám více zakázek. To, co mi v životě způsobovalo problémy, je nyní pryč. Kupodivu jsem získal svou sebedůvěru zpět!”

Jeanette, USA

“Zažila jsem expanzivní spojení s Kvantovým polem, hlubší pochopení smyslu svého života, své hodnoty pro evoluci vědomí a hluboký pocit vnitřní radosti. Úžasné!”

Espavo Vicki, Austrálie

“Mnoho díků za to, že jste tím, kým jste. Od té doby, co jsem se setkal s prací Hvězdné brány, došlo k zásadnímu obratu ohledně mého zdraví a energie.”

“Je načase cítit podporu, naději a radost ohledně budoucnosti - individuální i celého lidstva.”

 

Zaregistrujte se zde!