Zdravíme vás, milovaní, tady je Alcazar, 

Chtěli bychom vám povědět několik slov o tom, co vidíme ohledně Novoročního vysílání Hvězdné brány. Toto je zásadní časové období a tak jsme tento intenzivní rok 2021 nazvali: Rok Rozhodnutí. Proč?  

Lidstvo musí učinit veliké kroky, aby změnilo svou trajektorii. Je mnoho úrovní toho, co se musí změnit. V roce 2020 jsme se soustředili na obtížné výzvy, které jste zažívali v souvislosti s virem, celou mocenskou strukturou na Zemi, kontrolními mechanismy a zmatkem, který byl vytvořen dezinformacemi a uváděním lidí v omyl. Rok 2021 je rokem rozhodnutí - za jednotlivce, za jednotlivé země i lidstvo coby celek.

Toto novoroční intenzivní setkání bude vysíláno do celého světa, protože je zapotřebí vaše energie. Chceme podpořit úplně každého z vás při ukotvení se v jasnosti. Zplnomocnit úplně každého z vás, abyste jasněji vyjadřovali vlastní životní projekci do své budoucnosti, ale také váš záměr pro lidstvo - a chceme ve vás a v tomto celosvětovém shromáždění vytvořit silnou, mocnou sílu ke změně. V minulosti jsme to předvedli při různých intenzivních setkáních a online programech.

Při tomto novoročním intenzivním setkání vás voláme a zveme, aby se vás přidaly stovky a stovky, abyste mohli vytvořit extrémně silný záměr, který pak bude směrován do morfického pole lidstva - aby změnil směr, posunul vědomí a probudil mnoho dalších.

Máte moc to udělat, když se spojíte. My máme autoritu a schopnost vás vést. Ale vy jste zapotřebí. Váš záměr je zapotřebí - a společně můžete změnit váš svět. 

Powered by Kajabi