Milovaní, zdravíme vás, tady je Alcazar, 

Váš rok 2021 bude zajímavý. Pro některé z vás to bude rok s velkým potenciálem. Ale z pohledu světa to bude rok velkého chaosu, zmatku, strachu a paniky. A my jsme tu pochopitelně proto, abychom pomohli úplně každému z vás. 

Naším záměrem je vytvořit pravidelnou komunikaci a energetickou podporu. Je velmi důležité v těchto časech velkého vývoje, abyste si udrželi vysokou vibraci, spojení se svým Supervědomým já a také spojení se stejně smýšlejícími lidmi, kteří vám mohou asistovat při tom, abyste zůstali ve spojení s Duchem i mezi sebou. Proto budeme vytvářet pravidelné meditace, předávat každodenní informace a povedeme vás během sérií měsíčních vysílání, ke kterým zveme úplně každého z vás. 

Záměrem je vytvořit pro každého pevnější a hlubší spojení mezi vaším Supervědomým já a vaším lidským prožitkem, aby stvoření, kterým skutečně jste, nekonečnost, kterou skutečně jste… aby mohla začít fungovat víc a víc skrze vaše lidské já a vy jste tak mohli pokračovat nad chaosem a zmatkem, který se bude odehrávat kolem. 

Tímto způsobem, díky těmto pravidelným setkáním se budete energeticky propojovat s celou komunitou Hvězdné brány, posilovat toto spojení a také vytvářet v mřížce komunity Hvězdné brány silnější a silnější energii. To vám pomůže individuálně, ale také to ovlivní to, čemu říkáme morfické pole lidstva. A tak budete přispívat ke změnám a povznesení lidstva. 

Zveme vás, abyste se k nám přidali. Zveme vás v tomto roce rozhodnutí, jak jsme ho nazvali… zveme vás, abyste se rozhodli, že převezmete zodpovědnost za svou vlastní evoluci. A proto vás nyní také zveme a povzbuzujeme, abyste zvážili možnost pravidelného propojování se svou rodinou Hvězdné brány, energeticky, a abyste začali zažívat zcela novou realitu ve svém vlastním životě. Realitu, kterou podpoříte také ty kolem vás jednoduše díky vaší vlastní radosti, díky vaší vibraci, kterou vyzařujete směrem k ostatním. 

Milovaní, už mnoho let říkáme, že nastal čas, abyste poznali sami sebe. Právě teď by fráze „je načase poznat sám sebe“ nemohla být relevantnější, nemohla by být důležitější. Je načase poznat sebe samé a osvobodit se.

Zpět na registrační stránku
Powered by Kajabi