Meditace, informace a vedení - z druhé strany závoje

"Zavázali jsme se, že vás budeme podporovat, zatímco se váš vnější svět stává pro většinu lidí větší výzvou.  

Povedeme vás krok za krokem k tomu, abyste ve svém životě zažívali vyšší úroveň kreativity.  Každý z vás bude na naše vedení reagovat svým jedinečným způsobem. Můžete se rozhodnout, že vytvoříte hojnost, hlubší lásku, více přátel, nové podnikání - a je mnoho dalších možností. 
Jako vždy při práci s Hvězdnou bránou jde o váš záměr ke změně. My nevytváříme techniky, které vyžadují intenzivní úsilí, ale spíše systémy, které vám umožní se uvolnit, zvýšit svou vibraci a tvořit z Kvantového pole. 

Toto vše sdílíme z hluboké lásky k vám."

- Alcazar


 

Stát se Supervědomým 

SÉRIE MĚSÍČNÍCH ČLENSTVÍ

každý měsíc 14 vysílacích dní

 

Krok za krokem s Alcazarovým vedením

 

Začneme 3 vysíláními ZDARMA  

1. - 3. února 2021 v angličtině
(s následným překladem do češtiny během cca 1 týdne)
Harmonogram úplné série chystáme a budeme vás o něm informovat.

 


 

Co Alcazar zdůrazňuje u této speciální série

Energetická podpora

Naším záměrem je vytvořit pravidelnou komunikaci a energetickou podporu. Je velmi důležité v těchto časech velkého vývoje, abyste si udrželi vysokou vibraci, spojení se svým Supervědomým já a také se stejně smýšlejícími lidmi, kteří vám mohou asistovat při tom, abyste zůstali ve spojení s Duchem i mezi sebou.  

Proto budeme vytvářet pravidelné meditace, předávat každodenní informace a povedeme vás během sérií měsíčních vysílání. 

Stálé spojení

Záměrem je vytvořit pro každého jednotlivce pevnější a hlubší spojení mezi Supervědomým já a lidským prožitkem, aby stvoření, kterým skutečně jste - nekonečnost toho, kým skutečně jste... mohla začít fungovat  víc a víc skrze vaše lidské já a vy jste tak mohli pokračovat nad chaosem a zmatkem, který se bude odehrávat kolem.

Povznesení lidstva

Díky těmto pravidelným setkáním se budete energeticky propojovat s celou komunitou Hvězdné brány, posilovat toto spojení a také vytvářet v mřížce Hvězdné brány silnější a silnější energii. To vám pomůže individjálně, ale také to ovlivní to, čemu říkáme morfické pole lidstva. A tak budete přispívat ke změnám a povznesení lidstva. 

Prožívejte zcela novou realitu

Zveme vás v tomto roce rozhodnutí, jak jsme ho nazvali, zveme vás, abyste se rozhodli převzít zodpovědnost za svou vlastní evoluci. A proto vás také zveme a povzbuzujeme, abyste zvážili možnost pravidelného propojování se svou rodinou Hvězdné brány, energeticky, a abyste začali zažívat zcela novou realitu ve svém vlastním životě. Realitu, kterou podpoříte také ty kolem vás jednoduše díky vlastní radosti, díky vaší vibraci, kterou vyzařujete směrem k ostatním. 

Celé Alcazarovo poselství si můžete přečíst zde

Poslechněte si celé Alcazarovo poselství

Stát se Supervědomým - série placeného členství

 

Zvolte si úroveň svého příspěvku

Naším záměrem je sdílet tuto moudrost se světem. 
Abychom tyto prožitky zpřístupnili všem, nabízíme tento program s možností zvolit si, jakou částkou chcete přispět. Bez ohledu na úroveň svého příspěvku získáte stejný program jako všichni ostatní.  
Věříme, že uctíte misi Hvězdné brány a přispějete na té úrovni, kterou si můžete dovolit.

Cena měsíčního členství

$14

Pravidelná platba každý měsíc

  • Přístup k živým vysíláním
  • Přístup k videozáznamům
  • Audio záznamy všech meditací a celých vysílání
REGISTRUJTE SE TEĎ

Cena měsíčního členství

$33

Pravidelná platba každý měsíc

  • Přístup k živým vysíláním
  • Přístup k videozáznamům
  • Audio záznamy všech meditací a celých vysílání
REGISTRUJTE SE TEĎ

O Prožitku Hvězdné brány

 

Je načase se probudit. Je načase se osvobodit. 

Krása Hvězdné brány spočívá v tom, že vytváří velmi silnou, ale zároveň velmi jemnou energii - mnoho úrovní energie, které jsou vyladěny na vás individuálně. 

A toto vyladění - tato vibrace - vás podporuje při rozpouštění starých omezení, která už vám neslouží. Také vám bude asistovat při získání přístupu k tomu, čemu říkáme Supervědomí - vašemu skutečnému já - k nádheře a dokonalosti, která je ve vás ukryta.

Hvězdná brána je tu proto, aby vám pomohla při objevení vašeho skutečného já. 

Není to těžká práce, jen se jednoduše uvolníte do láskyplných, podpůrných energií, které vás propojují s mnoha průvodci a realitami mnoha dimenzí, které jsou dostupné, aby vám pomáhaly... pozvedaly vás... začaly vám  ukazovat rozsáhlost této existence, dalece přesahující vše, co jste zažívali dříve.

Co se děje při prožitcích Hvězdné brány?

Laura

"Má vibrace se díky práci s Hvězdnou bránou zvýšila takovým způsobem, jakým to u mne nedokázala žádná jiná práce.  Cítím se poctěna, že mohu být mezi těmi, kteří ukazují cestu v těchto zajímavých časech."

Chris

"Zlepšila kvalitu mého života; pomohla mi, abych se vyvinul a ukotvila ve mně pocity klidu a soucitu, které mohu přitáhnout i během životních výzev." 

Ann

"Cítím, že je mé srdce otevřenější a mé meditace jdou do větší a větší hloubky. Alcazarovy rady mi velmi pomohly v tom, abych si poradila s každou záležitostí, která u mne vyvstane."

"Milovaní, už mnoho let říkáme, že nastal čas, abyste poznali sami sebe.

Právě teď by to nemohlo být relevantnější a důležitější. Je načase, abyste poznali sami sebe - a byli jste svobodní."

-Alcazar


 

Přidejte se k nám při této mocné sérii