Podpořte český tým Hvězdné brány Stargate

 

Pomozte nám, aby byly energie Hvězdné brány ještě dostupnější i ve vašem jazyce!

 

Proč finančně přispět?

Překládání Alcazarových slov je jen malou částí práce českého překladatelského týmu.

Je ještě mnoho další práce "v zákulisí", kterou to vyžaduje. Například editování audio a videozáznamů, vývoj webových stránek, příspěvky na sociálních sítích, koordinace a také mailová komunikace s vámi. Věnujte prosím okamžik tomu, že si představíte obrovské množství lásky a energie, které vám umožňují obdržet každý z těchto darů z druhé strany závoje! 

Váš příspěvek přímo podpoří váš český tým, aby mohl i nadále pokračovat ve sdílení Alcazarovy moudrosti a energií Hvězdné brány.

Klikněte sem a podpořte práci hvězdné brány!

Pomoc při probuzení lidstva 

 

V roce 1989  vedl Alcazar Prageeta k vytvoření první fyzické Hvězdné brány zde na Zemi a řekl mu, že to bude vstup k dalším dimenzím. 
Účelem Hvězdné brány je asistovat při rapidním urychlení lidského vědomí. 
Záměrem českého týmu Hvězdné brány [Stargate] je umožnit, aby se Alcazarova moudrost a energie Hvězdné brány dostaly k mnoha lidem ve vaší zemi, kteří jsou připraveni ztělesnit větší část svého Supervědomého já.

 

"Tyto energie vás podporují v tom, abyste byli více přítomnými a dostupnými velkoleposti a nekonečnosti, kterou jste, ale na kterou jste zapomněli. Hvězdná brána je tu proto, aby asistovala - vám individuálně,  lidstvu jako celku i  při transformaci samotné Země." 

- Alcazar, průvodce Hvězdné brány

Děkujeme vám!

 

Pomoc projektu Hvězdné brány může mít mnoho forem - finanční, energetickou i mnohé další. Opravdu si vážíme vašeho jedinečného přispění tomuto projektu a děkujeme vám, že jste se k nám přidali na této cestě vědomím. 

Podpořte svůj český překladatelský tým